Podjetje

Podjetje sodi med družinska podjetja, kjer so družinske vrednote, tradicija, predanost kvaliteti in oseben pristop k strankam temeljni elementi, ki so podjetju pomagali k njegovemu razvoju.

Začetki delovanja podjetja Kremet segajo v leto 1989, ko se je v majhnem prostoru v Vrhpolju pri Vipavi začelo s proizvodnjo inox posod za vino. Vse večje povpraševanje po inox izdelkih kot tudi želja po novih, večjih delovnih prostorih, sta bila ključna dejavnika, da se je leta 1991 podjetje preselilo v nove prostore v bližnjo Vipavo, kjer je tudi sedež podjetja.

Proizvodnji klasičnih posod za skladiščenje vina in sadnih sokov je sledila proizvodnja zahtevnejše enološke opreme, ki ustreza EU standardom in je preizkušena s strani SIQ.

Podjetje Kremet je kmalu prepoznalo potrebe prevoznikov in začeli so nastajati izdelki, prilagojeni njihovim potrebam. Z naraščajočim pomenom tehnologije je delovanje razširilo tudi na izdelovanje naprav za procesno prezračevanje v papirni industriji.

kremet-nove-hala

Kremet si prizadeva za stalno rast in inovacije. S sledenjem tehnološkim trendom in nenehnim izboljševanjem procesov si prizadeva zadovoljiti rastoče potrebe strank ter ohraniti konkurenčnost na trgu.

Kvaliteta, izkušnje, uporaba kvalitetnega certificiranega materiala in spoštovanje dobavnih rokov so elementi, ki jih cenijo kupci tako doma kot v tujini. Ti elementi so bistveni za izgradnjo zaupanja in zadovoljstvo kupcev.

Izdelki podjetja Kremet so prisotni na vseh celinah, saj je podjetje skoraj v celoti usmerjeno v prodajo na tuje trge.

Vzpostavitev in ohranitev dobrega, poštenega poslovnega odnosa do kupcev in dobaviteljev, njihovo zadovoljstvo in zvestoba, so podjetju najvišje priznanje.

Vstopite v krog tistih, ki nam zaupajo

S kakovostnimi izdelki smo prepričali že mnoge uporabnike po svetu in si pridobili ugled zanesljivega poslovnega partnerja. Njihovo zadovoljstvo je naša motivacija.

Kontakt
Goriška cesta 3, 5271 Vipava, Slovenija