Posoda za fermentacijo

Podjetje Kremet vam ponuja posode za fermentacijo piva, ki so izdelane iz nerjavnega jekla visoke kakovosti. Vsi zvari in površine so kvalitetno obdelani, kar zagotavlja čistočo in najvišjo kakovost.

Posode za fermentacijo izdelujemo po željah strank, zato vam lahko ponudimo različne možnosti in prilagoditve. Na voljo so tako odprti kot zaprti tipi posod, možna je tudi izdelava posod z izolacijo ali dvojnim plaščem.

Za lažje upravljanje in prilagajanje višine posod so posode opremljene z nastavljivimi nogami. Poleg tega so materiali, obdelava varov in površin prilagojeni vašim željam in potrebam.

Poleg standardnih oblik posod za fermentacijo piva izdelamo tudi konusne fermentatorje večjih in manjših volumnov. Konusna oblika fermentatorjev omogoča učinkovitejši proces fermentacije ter lažje čiščenje in praznjenje posode.

Fermentorje izdelujemo po naročilu, s čimer se lahko v največji meri približamo zahtevam kupca.

Specifikacije

Izdelki iz segmenta pivovarstva so na voljo po naročilu, ker menimo, da le na takšen način lahko resnično zagotovimo kupcu trajno in kvalitetno rešitev.
 

Vstopite v krog tistih, ki nam zaupajo

S kakovostnimi izdelki smo prepričali že mnoge uporabnike po svetu in si pridobili ugled zanesljivega poslovnega partnerja. Njihovo zadovoljstvo je naša motivacija.

Kontakt
Goriška cesta 3, 5271 Vipava, Slovenija